Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Assistència Remota Innovadora a RA

Assistència Remota Innovadora a RA

Realitat augmentada per empreses

Esbrina la millor manera d'oferir un SAT d'excel·lència, millorant la productivitat dels teus treballadors mitjançant la tecnologia més avançada en Realitat Augmentada.

Busquem en la tecnologia 3D i en la realitat augmentada les eines que ens permeten estar a l'avantguarda de l'assistència remota industrial i oferir experiències que millorin la productivitat empresarial.

Creem aplicacions que permeten la presentació a distància de productes industrials mitjançant tecnologia de realitat augmentada. Les nostres aplicacions permeten interactuar amb un producte en 360º alhora que inspeccionar-interiorment sense necessitar de la teva presència física ni del teu equip de manteniment. Pixeldreams és una empresa de visualització 3D localitzada a Barcelona especialitzada en la visualització 3D per als àmbits de la comunicació i el màrqueting industrial. Explorem totes les possibilitats, unint mitjans, experiències i continguts per crear les millors presentacions 3D de producte per a la indústria. 

beneficis:
  • Presentació remota per equips comercials amb veu IP.
  • Simulació i Formació per al manteniment remots d'equips. 
  • Simulació per a la prevenció de riscos laborals. 
  • WOW effect: Genera un gran impacte emocional.
  • Customer Experience: Crea valor des de la perspectiva emocional i relacional amb els usuaris.
  • Branding Màrqueting: Posicionament de marca i creació de notorietat.
  • Social media: Incentiva la recomanació i la viralitat a través de les RRSS
  • KPI 's: Permet la gestió de mètriques (kpi's) i el mesurament de resultats.

PROCÉS DE TREBALL:

- FASE 1: Guió i Storytelling: Pensem en la millor solució i les desenvolupem la idea per convertir-les en projectes abastables i professionals. Creem el guió dels continguts en col·laboració amb tu. En aquesta fase és fonamental dissenyar un bon storytelling.

- FASE 2: Storyboard: Plasmem el guió sobre un storyboard. És la manera correcta d'exploració per desenvolupar millor la idea i tenir les idees amb perspectiva. Et presentarem el storyboard abans de començar a modelar o animar en 3D. 

- FASE 3: animàtica: Després plasmar i estructurar la idea, el següent pas és realitzar una animàtica. És una espècie de prototip o esborrany d'animació per comprovar que s'està aconseguint l'efectivitat desitjada. 

- FASE 4: Modelatge, texturitzat, Il·luminació i Animació: Amb la animàtica clara, vam començar la producció en si mateixa: El disseny es comença a perfilar per polir detalls i donar forma a l'animació. En aquesta fase et lliurarem imatges prèvies cada fotograma clau d'animació perquè junts comprovem la qualitat de la feina abans de la seva finaización.  

- FASE 5: Renderitzat, muntatge, sonorització i postproducció: 

- FASE 6: Lliurament: Preparem les animacions 3D en qualsevol format requerit, per a ser exposades a Internet, Congressos, Fires o Exposicions amb els màxims nivells de qualitat, amb o sense locució en cas necessari. Disposem de tota l'experiència necessària per realitzar el teu projecte.


DEMANA'NS UN PRESSUPOST:  Pixeldreams realitza tota la concepció de la presentació virtual remota, des del concepte i la idea, passant pel modelatge 3D, texturitzat i animació dels continguts, fins a la seva distribució i instal·lació finals.
Explica'ns més sobre la teva empresa i les teves necessitats. Som especialistes en la creació d'aquest tipus de projectes a mida. Escriu-nos a: alex@pixeldreams.info

Serveis relacionats

25 Mar 2020
Dinamitzem els teus esdeveniments: Simulem la teleportació de personatges o productes sobre escenaris o qualsevol superfície per generar un major impacte comunicatiu.
25 Mar 2020
Mitjançant l'ús d'un dispositiu mòbil, l'usuari pot creuar una porta o portal virtual i entrar en una altra realitat paral·lela enriquida com una galeria d'art, o un museu i interactuar amb els objectes. El model és un model 3D que sincronitzat amb el giroscopi permet una visualització 360º de l'entorn.