Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Catàleg Realitat Augmentada

Ets una agència i tens un projecte?

Catàleg Realitat Augmentada

 • Producte
 • Disseny Gràfic de Interfícies
Ets una agència i tens un projecte?

Projectes de Pixel Dreams

Creem Catàlegs interactius mitjançant realitat augmentada.

Pixeldreams crea per Doublet Ibèrica un catàleg interactiu en Realitat Augmentada i una app de creació d'esdeveniments 3D mitjançant la realitat virtual.

Creada el 1832, aquesta empresa francesa proposa solucions de senyalització digital i una àmplia gamma de solucions per a realçar el valor d'una marca: Doublet dissenya, fabrica, imprimeix i instal·la suports de comunicació impactants gràcies a les seves capacitats creatives i de consultoria. Actualment compta amb 300 empleats dividits entre la seva seu central a Avelin, al nord de França, i els seus cinc filials internacionals: Alemanya, Espanya, Polònia, Portugal i Estats Units. Doublet Iberica SA va ser creada a Espanya el 1990, amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona '92.

L'aplicació 3D desenvolupada en exclusiva per Pixeldreams per a Doublet, permet mostrar, dissenyar o projectar un esdeveniment en 3D mitjançant una interfície d'escriptori i a continuació visualitzar l'esdeveniment mitjançant una aplicació de Realitat Virtual de Google Cardboard. Pixeldreams també va crear una app de Realitat Augmentada que permet visualitzar tots els productes del catàleg a 360º i gestionar els productes de manera dinàmica mitjançant un gestor de continguts.
Doublet ha estat el partenaire tècnic dels més prestigiosos esdeveniments esportius i culturals a tot el món: Jocs Olímpics, Tour de França, 24 Hores de Le Mans, Campionat de Món d'Esquí, Marató de NY, Copa Amèrica ...
Doublet Iberica SA va ser creada a Espanya el 1990, amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona '92. Des de llavors, la seva activitat en el territori nacional no ha deixat de créixer.
Busquem en la tecnologia les eines que ens permeten estar a l'avantguarda dels processos creatius per oferir experiències immersives i moments memorables.
— Alex Mas
_ALT
Client
Doublet
Serveis
Catàlegs amb Realitat Augmentada. producte Disseny Gràfic de Interfícies Urbanisme i Paisatgisme 3D
 • Producte
 • Disseny Gràfic de Interfícies
 • User Research
  https://www.doublet.es/

  Projectes relacionats

  02 Mar 2020
  SEAT encarrega a Pixeldreams la realització d'un configurador de vehicles en el punt de venda mitjançant realitat augmentada.

  SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
  i t'enviarem una demo gratuïta

  Escolleix una o varies