Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar

Hologrames 3D

Hologrames 3D

Realitat augmentada per empreses

Dinamitzem els teus esdeveniments: Simulem la teleportació de personatges o productes sobre escenaris o qualsevol superfície per generar un major impacte comunicatiu.

Creem efectes hologràfics impressionants mitjançant tecnologia de Realitat Augmentada dins del teu dispositiu mòbil.

PIXELDREAMS és una empresa de Barcelona especialitzada en Holografia i Realitat Augmentada per a tota mena d'esdeveniments, promocions i comunicacions d'empresa. Mitjançant l'ús de la Realitat Augmentada en dispositius mòbils podem generar un efecte hologràfic molt impactant i pot recrear objectes, figures i fins hologrames de persones. L'usuari tindrà la sensació d'estar visualitzant una persona a escala real en el mateix lloc de l'esdeveniment o a casa.

Què és un holograma 3D?

L'holografia és una tècnica avançada de fotografia, que consisteix a crear imatges tridimensionals mitjançant un raig làser que grava microscòpicament una pel·lícula fotosensible. L'holografia va ser inventada l'any 1947 pel físic hongarès Dennis Gabor, que va rebre per això el premi Nobel de Física el 1971. No obstant això, l'holografia com a tal, la que realment ens va fascinar quan R2D2 va projectar un holograma de la princesa Leia en Star Wars, està encara en una fase molt embrionària de desenvolupament. 

Com funciona?
 La nostra solució es distingeix clarament d'altres solucions ofertes per altres empreses que realitzen la simulació hologràfica mitjançant teles, Cristalls, Piràmides o Holfans. Al nostre parer la manera menys intrusiva, subtil, i eficaç de simular un holograma és mitjançant l'ús d'un dispositiu mòbil i mitjançant la realitat augmentada, ja que no requereix cap mena d'instal·lació i aconsegueix arribar a un públic objectiu molt més gran. L'usuari únicament ha de descarregar l'aplicació i enfocar cap al lloc on vol veure el model 3D. L'holograma pot ser escoltat com un vídeo convencional i també permetria la comunicació remota.

Oferim 2 solucions tecnològiques:

2.1 - Creem un avatar, personatge, o model 3D totalment personalitzat a les necessitats de la teva empresa.
2.2 - Creem un vídeo holograma: és a dir, treballem mitjançant l'enregistrament d'un actor sobre un fons chroma. Un cop gravada l'acció, s'elimina el fons mitjançant programes de postproducció de vídeo, i es programa perquè faci la seva aparició dins del dispositiu mòbil mitjançant realitat augmentada.  


Beneficis:
 • Es visualitza mitjançant qualsevol dispositiu mòbil.
 • No requereix d'una costosa instal·lació ni del desplaçament de tècnics.
 • Permet la comunicació remota amb el model 3D mitjançant veu IP.
 • Customer Experience: Crea valor des de la perspectiva emocional i relacional amb els clients.
 • Brannding Màrqueting: Posicionament de marca i creació de notorietat.
 • Social media: Incentiva la recomanació a través de les RRSS
 • KPI 's: Permet la gestió de mètriques, kpi'sy el mesurament de resultats.

Què oferim: Pixeldreams realitza tota la concepció de l'holograma des del disseny del model 3D, la seva animació, com l'activació dels POI 's (Points of Interest) geolocalitzats i en qualsevol zona geogràfica. Explica'ns més sobre la teva empresa i les teves necessitats. Som especialistes en la creació d'hologrames a mida. Escríbu-nos a: alex@pixeldreams.info
Àmbits d'Aplicació i links d'interès:
 • Activacions en botigues i CC
 • Guies turístics Virtuals geo referenciats.
 • Activitats de Team Building per a empreses.

 • e-commerce: Chatbots i assistents virtuals.
 • Concursos i col·leccionables geolocalitzats.
 • Activacions i Programes de fidelització.

Serveis relacionats

25 Mar 2020
Mitjançant l'ús d'un dispositiu mòbil, l'usuari pot creuar una porta o portal virtual i entrar en una altra realitat paral·lela enriquida com una galeria d'art, o un museu i interactuar amb els objectes. El model és un model 3D que sincronitzat amb el giroscopi permet una visualització 360º de l'entorn.
25 Mar 2020
El vídeo 360º permet generar un major impacte comunicatiu al disposar d'una visió immersiva de la realitat. Fins i tot fem servir drons per a l'enregistrament 360 i aconseguir plànols impossibles.